8 tot en met

12 september 2021

Dit is wat je moet regelen voor jou bezoek aan het WK Tweespannen Limburg 2021

CoronaCheck-app
Om Limburg 2021 veilig te kunnen organiseren maken we voor de toegang gebruik van de CoronaCheck-app. Dit betekent dat alle Limburg 2021 bezoekers naast een toegangsticket ook moeten voldoen aan de ‘Testen voor Toegang’ voorwaarden om op het evenemententerrein van de Limburg 2021 in Kronenberg te kunnen komen. Lees daarom hier de Testen voor toegangvoorwaarden zorgvuldig door. Met de app bewijs je dat je gevaccineerd bent, dat je negatief op corona getest bent of dat je recent al corona gehad hebt. Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden. Let op: Neem naast de CoronaCheck-app ook altijd een geldig identiteitsbewijs mee (ook voor kinderen onder de 13 jaar!). Alle informatie over de CoronaCheck-app is te vinden op: www.coronacheck.nl.

Ben je nog niet volledig gevaccineerd (14 dagen na je tweede prik, of 4 weken na je Janssen-prik, of heb je geen herstelbewijs in de CoronaCheck-app) dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk je testafspraak maakt.

Wat is belangrijk bij het inplannen van je testafspraak?
– Laat je zo dicht mogelijk bij huis testen.
– Plan je testafspraak op de ochtend dat je naar Limburg 2021 komt óf aan het einde van de middag de dag ervoor (de test is maar 24 uur geldig).
– Ga alleen naar Limburg 2021 met een negatieve testuitslag, zonder CoronaCheck-app kom je het terrein niet op.

Plan je afspraak via Testen voor Toegang (op testenvoortoegang.org)
Op Limburg 2021 zelf kun je geen test plannen, het is echt de bedoeling dat je je dicht bij huis laat testen.


E-tickets

Alle bezoekers van Limburg 2021 dienen geregistreerd te zijn. In de ticketshop kun je registreren voor Limburg 2021, LEF Proeverij, WK Bixie en de business bijeenkomsten.  Alleen de zitplaatsen op de tribune bij de hoofdarena van het WK Tweespanen en de marathondag zaterdag 11 september zijn tegen betaling. Andere activiteiten zijn kosteloos. Alle informatie over de ticketshop is te vinden op: www.limburg2021.nl

© World Horse Driving 2022
Created by