van 2 tot en met

6 september 2020

Overnachten

Wilt u overnachten vlakbij het WK terrein? Met caravan/camper, in een bungalow of hotel?

Boek nu uw overnachtingsmogelijkheid!

Parkhotel Horst

Op slechts 15 minuten rijden vanaf De Peelbergen ligt Parkhotel Horst. Dit hotel beschikt over 78 kamers, verdeeld over comfortkamers, de luxe kamers, suites, junior-suites, een bruidssuite in de torenkamer en een hotelappartement. De kamers zijn voorzien van alle comfort en gratis razendsnel internet door een glasvezelverbinding. De meeste kamers hebben een panoramisch uitzicht over het grote meer van de Kasteelse Bossen. Gun uzelf het comfort van een de luxe kamer of een suite, die over een aantal extra luxe voorzieningen beschikken!

Reserveer hier je kamer

Center Parcs

Op zoek naar een fijne overnachtingsplek midden in de natuur en dichtbij het evenement? Dan is Center Parcs Limburgse Peel dé ideale plek. Kijk eens op www.centerparcs.nl/limburgsepeel voor de aantrekkelijke tarieven.

Reserveer hier je bungalow

Fancamping

Iedereen die betrokken is bij de Wereldkampioenschappen kan van maandag 31 augustus tot en met zondag 6 september kan met een eigen caravan, camper of tent verblijven op fancamping Kronenberg. De camping bevindt zich op nog geen 50 meter afstand van de hoofdingang en is voorzien van electriciteitsaansluitingen, douches en toiletten.De kosten zijn €20 per dag en te reserveren via de TICKETSHOP.

© World Horse Driving 2019
Created by