van 2 tot en met

6 september 2020

Overnachten

Wil je overnachten vlakbij het WK terrein? Met caravan/camper, in een bungalow of hotel?

Boek nu je overnachtingsmogelijkheid!

Fancamping

Speciaal voor menliefhebbers is er de mogelijkheid om op het terrein te overnachten met eigen caravan, camper of tent. De camping bevindt zich op nog geen 50 meter afstand van de hoofdingang en is voorzien van electriciteitsaansluitingen, douches en toiletten. Meer informatie volgt binnenkort.

Parkhotel Horst

Op slechts 15 minuten rijden vanaf De Peelbergen ligt Parkhotel Horst. Dit hotel beschikt over 78 kamers, verdeeld over comfortkamers, de luxe kamers, suites, junior-suites, een bruidssuite in de torenkamer en een hotelappartement. De kamers zijn voorzien van alle comfort en gratis razendsnel internet door een glasvezelverbinding. De meeste kamers hebben een panoramisch uitzicht over het grote meer van de Kasteelse Bossen. Gun uzelf het comfort van een de luxe kamer of een suite, die over een aantal extra luxe voorzieningen beschikken!

Reserveer hier je kamer

Center Parcs

Op zoek naar een fijne overnachtingsplek midden in de natuur en dichtbij het evenement? Dan is Center Parcs Limburgse Peel dé ideale plek. Kijk eens op www.centerparcs.nl/limburgsepeel voor de aantrekkelijke tarieven.

Reserveer hier je bungalow

© World Horse Driving 2019
Created by