8 tot en met

12 september 2021

Een partnerschap met een Limburgs tintje: APS Groep!

In aanloop naar het Wereldkampioenschap Limburg 2021, zijn wij afgereisd naar APS Groep in het Limburgse Landgraaf. Mede-eigenaar Joey Geraets gaf ons een rondleiding door het bedrijf en daarnaast ook een voorproefje van de merchandising die tijdens Limburg 2021 wordt verkocht.

Familiebedrijf
“De vader van mijn vrouw begon ooit met het bedrukken van zijn werkkleding, toen hij als poelier verkocht op de plaatselijke markt. Dat was in die tijd heel speciaal en viel natuurlijk wel op. Steeds meer marktkooplui vroegen hem ook om passende bedrijfskleding voor hen te maken en zo kwam uiteraard van het één het ander!”, vertelt Joey enthousiast. De schoonvader van Joey startte een kleine winkel, waar bedrijven werkkleding konden uitzoeken en personaliseren. Inmiddels heeft Joey samen zijn vrouw Shirley de dagelijkse leiding over het promotiebedrijf in Zuid-Limburg. 

Promotie in de breedste zin van het woord
Wanneer je binnenkomt bij APS Groep, is in één oogopslag te zien dat ze zich bezighouden met de diverse takken van promotie. “Onze showroom wordt op korte termijn nog helemaal vernieuwd met de allernieuwste én duurzame materialen. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor werk- en veiligheidskleding, werkschoenen, promotiematerialen zoals relatiegeschenken, briefpapier en het beletteren van (bedrijfs)auto’s. Maar ook verenigingen, sportteams en particulieren kunnen bij ons binnenlopen voor het bedrukken van shirts of het samenstellen van gepersonaliseerde geschenken.”, vertelt Joey wanneer we een ronde door het bedrijf maken. 

Paardenhart
Tijdens Limburg 2021 is APS Groep op verschillende vlakken aanwezig. Zo zal het logo te zien zijn op de crewkleding die geheel gepersonaliseerd is samengesteld door het team uit Landgraaf, wordt de merchandising kleding verzorgd door APS Groep, wordt één marathon hindernis volledig aangekleed door de creatieve Joey en zullen we de complete familie Geraets als echte mensport-liefhebbers aanwezig zien! Joey begint te stralen wanneer hij vertelt over zijn passie voor de sport: “Mijn vrouw is fanatiek menner en zo ben ik in aanraking gekomen met de paardensport. Doordat mijn vrouw en de vriendin van Stan van Eijk (ambassadeur Limburg 2021) goede vriendinnen van elkaar zijn, gaan we al vanaf het begin van Stan’s internationale carrière mee naar veel van de wedstrijden waar hij aan deelneemt. We genieten echt ontzettend van deze sportieve evenementen en alle gezelligheid die daarbij komt kijken.” 

Fanclub
Familie en vrienden van Stan van Eijk hebben in de aanloop naar het WK Limburg 2021 een actie opgezet, waardoor er een volle bus met fans, uiteraard herkenbaar aangekleed door APS Groep, afreist naar Kronenberg van 8 t/m 12 september. “We hebben er ontzettend veel zin in!”, sluit Joey af.

Meer informatie over APS Groep is te vinden via de website: www.apsgroep.n

Terug naar nieuws
Een partnerschap met een Limburgs tintje: APS Groep!

© World Horse Driving 2022
Created by