8 tot en met

12 september 2021

Meet the Team: Bart Janssen

Graag stellen wij een aantal mensen voor die nauw betrokken zijn bij de organisatie van Limburg 2021. De voorbereidingen voor dit WK tweespannen zijn in volle gang. Deze keer is Bart Janssen aan de beurt.

Beste Bart, kun je iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Bart Janssen, 56 jaar jong, getrouwd met Manita en al bijna 34 jaar woonachtig in Blitterswijck. Vader van 4 kinderen en inmiddels ook een kleinzoon. Na mijn middelbareschooltijd, ben ik gestart bij de Rabobank en daar heb ik 33 jaar gewerkt. Sinds 2018 ben ik aangesloten bij Lenssen Advies, een regionaal accountants- en advieskantoor met vestigingen in Hegelsom, Helden, Venray en Boedapest. In mijn rol als accountant- adviseur sta ik ondernemers en organisaties bij in verbetering van de financiële huishouding, het verkrijgen van financieringen voor de investeringen van die bedrijven en daarnaast het bespreken van jaarrekeningen en bedrijfsplannen. Mijn hobby’s zijn voetbal, wandelen en honden.

Wat is jouw rol binnen Limburg 2021? 
Mijn rol binnen de stichting is penningmeester, ik wil graag mijn bijdrage leveren aan een financieel verantwoorde organisatie. Ik ben niet in de stichting gekomen vanwege mijn affiniteit met de paardensport. Ik volgde de sport niet echt. Ik ken enkele mensen in de paardensport goed en zij hebben mij benaderd om met een frisse blik deze rol op me te nemen. Na een gesprek met Nico was ik meteen enthousiast.

Waar kijk jij in het kader van Limburg 2021 het meeste naar uit?
Ik kijk vooral uit naar het event en hoop dat we, met uiteraard inachtneming van COVID maatregelen, toch een mooie wedstrijd kunnen organiseren en dat ik daar echt kennis kan nemen van de sport en mensen en sporters mag ontmoeten.

Terug naar nieuws
Meet the Team: Bart Janssen

© World Horse Driving 2022
Created by