8 tot en met

12 september 2021

Partner Up: Taxi Geerets

In deze vijfde editie van Partner Up komt onze partner Taxi Geerets aan bod. Taxi Geerets is een taxibedrijf dat personen vervoert in de regio Noord- en Midden-Limburg, specifiek binnen Venlo, Venray, Horst, Helden en Weert. Taxi Geerets vindt dat iedereen moet kunnen gaan en staan waar hij of zij wil, ongeacht leeftijd, gezondheid, bestedingsruimte, of gewenste bescherming. Ze krijgen er energie van om personen veilig naar een locatie te brengen en daarmee de hulp aan te bieden die zij nodig hebben. We spreken met John Geerets, directeur van Taxi Geerets.

Het bedrijf is op een vrij authentieke manier ontstaan. “In 1929 had mijn opa de eerste auto in het dorp Wanssum. Hij was de enige inwoner met een auto en hij werd regelmatig gevraagd om mensen naar het ziekenhuis te brengen. Zodoende begon hij een taxibedrijf. Mijn vader heeft de taxi voortgezet en vanaf 1981 ben ik in dienst bij mijn vader als taxichauffeur. Na al mijn diploma’s te hebben behaald om het bedrijf over te kunnen nemen, ben ik in 1985 bij VOF gekomen. Zelf hadden wij twee taxi auto’s. In de jaren negentig is mijn vader uitgetreden bij de VOF.” John vertelt dat Taxi Geerets altijd de beste wil zijn, ongeacht of het nu om leerlingenvervoer, ziekenvervoer of directievervoer gaat. Er mag geen verschil in kwaliteit zijn! “We willen graag door onze klanten gezien en beschreven worden als betrouwbaar, recht door zee en het leveren van kwaliteit.”, aldus John.

Taxi Geerets is voor de gewone mensen. Ze rijden diverse soorten vervoer en willen graag een zo divers mogelijk publiek van dienst kunnen zijn binnen de regio. Het is dan ook mooi om te zien dat Taxi Geerets zich bindt met Limburg 2021. “Onze hobby is paarden en alles wat met paarden te maken heeft, raakt ons in positieve zin. Of het nou Bixie, dressuur, mennen of springsport en zo verder is; het heeft onze interesse en zodoende zijn wij bij Limburg 2021 verzeild geraakt.”, vertelt John.

Taxi Geerets is een gevestigde naam binnen de regio Noord en Midden-Limburg. “Van oorsprong is het werkgebied van Taxi Geerets gemeente Venray en gemeente Horst aan de Maas. Door uitbreiding en de overname van Taxi de Leeuw in 2005 (de kleine neemt de grote over), is ons werkgebied verruimt naar Noord- en Midden-Limburg. In 2017 hebben wij Taxi Arns uit Overloon overgenomen en ons werkgebied richting Noord-Brabant uitgebreid. Hiermee zijn we dus een grote speler geworden in de regio.” De toekomstvisie van Taxi Geerets is om zich uit te breiden en in plaats van een regionale speler te zijn, een provinciale speler te worden en het werkgebied te vergroten naar heel Limburg. “Inmiddels heeft mijn partner PML (Personenvervoer Midden-Limburg) het werkgebied Roermond tot en met Echt en is daardoor inmiddels een grote speler in die regio. Samen met mijn partner is onze visie om te gaan voor heel Limburg!” aldus John Geerets.

Terug naar nieuws
Partner Up: Taxi Geerets

© World Horse Driving 2022
Created by