8 tot en met

12 september 2021

Meet the team: Hans van den Goor

De komende tijd stellen wij een aantal mensen voor die nauw betrokken zijn bij de organisatie van Limburg 2021. De voorbereidingen voor dit WK tweespannen zijn inmiddels in volle gang. Deze keer komt Hans van den Goor aan bod. 

Beste Hans, kun je iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Hans van den Goor, 46 jaar en ik woon in Sevenum. Ik ben getrouwd met Nicole en we hebben twee kinderen, Lisa en Stan van 14 en 12 jaar oud. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Limgroup in Horst, een veredelingsbedrijf in asperges en aardbeien. In mijn jonge jaren, tot mijn 14e, heb ik bij de Sevenumse ponyclub gereden en daarna ben ik met de mensport in aanraking gekomen. Ik heb enkele jaren met enkel- en tweespan Welsh pony’s recreatief gereden en ik ben een aantal jaren als groom met vierspanrijder Harry de Ruyter op pad geweest, wat een schitterende en leerzame tijd was! Toen kwam huisje, boompje, beestje en de tijd voor de mensport werd steeds minder. Omdat ik toch betrokken wilde blijven bij de mensport, heb ik een cursus gevolgd als hoofd hindernisrechter en heb ik ervoor gekozen om een bestuursfunctie te vervullen bij Horse Driving Kronenberg (HDK). 

Wat is jouw rol binnen Limburg 2021? 
Binnen Limburg 2021 vervul ik een rol binnen de werkgroep sport en facilitair. Ik ben in deze rol terechtgekomen, omdat ik bestuurslid ben van HDK en mij daar ook bezig houd met de terreinindeling en het onderhoud. 

Waar kijk jij in het kader van Limburg 2021 het meeste naar uit?
Ik kijk er naar uit dat we er met iedereen een schitterend, mooi en sportief WK van gaan maken!

 

Terug naar nieuws
Meet the team: Hans van den Goor

© World Horse Driving 2022
Created by