8 tot en met

12 september 2021

Meet the team: Marsha Aarts

De komende tijd stellen wij een aantal mensen voor die nauw betrokken zijn bij de organisatie van Limburg 2021. De voorbereidingen voor dit WK tweespannen zijn inmiddels in volle gang. Deze keer komt Marsha Aarts aan bod. 

Beste Marsha, kun je iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Marsha Aarts en ik ben 30 jaar. Ik woon samen met mijn man Theo Scheepers en onze schattige hond Bella in het Brabantse Deurne. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als office manager voor de internationale springstal Carpe Diem Equestrian Team in Baarlo. Een van mijn hobby’s is het vrijwilligerswerk dat ik doe voor verschillende internationale paardensportevenementen waarbij ik een ondersteunende rol heb in de communicatie en op het secretariaat. Tevens ga ik graag uit eten of dagjes weg met vrienden en familie.  

Wat is jouw rol binnen Limburg 2021? 
Ik ben lid van de commissie marketing en communicatie. Ik maak sinds eind 2016 deel uit het bestuur van Horse Driving Kronenberg en mijn rol voor Limburg 2021 is hieruit voortgevloeid. Horse Driving Kronenberg organiseert de nationale en internationale menwedstrijden op de hippische terreinen van Grandorse. 

Waar kijk jij in het kader van Limburg 2021 het meest naar uit?
Ik kijk het meest uit naar een sportief WK tweespannen, waarbij het een spannende strijd wordt tussen alle deelnemers. 

 

Terug naar nieuws
Meet the team: Marsha Aarts

© World Horse Driving 2022
Created by