8 tot en met

12 september 2021

Partner Up: Mediapartner Hoefnet

In de serie Partner Up komen de diverse partners van het WK tweespannen Limburg 2021 aan het woord. In deze aflevering gaan we in gesprek met Meike Paridaans, eigenaresse en eindredacteur van onze mediapartner Hoefnet.

Hoefnet staat bekend als de meest toonaangevende mensportwebsite ter wereld, beschikbaar in vier talen (Nederlands, Engels, Duits en Hongaars) en bestaat uit een divers team van acht werknemers. De site is opgericht in 1996 en heeft zich ontwikkeld tot de meest actuele en toonaangevende mensportwebsite ter wereld. Meike Paridaans vertelt hierover: “Op Hoefnet vind je het allerlaatste nieuws, actuele video’s van in- en outdoor menwedstrijden, uitgebreide fotoalbums per wedstrijd, een kalender waar bijna alle evenementen op zowel nationaal als internationaal niveau te vinden zijn en uitslagen van men-evenementen van alle soorten en maten.”

Limburg 2021 is in contact gekomen met Hoefnet via een gezamenlijke connectie. Cindy Timmer is al jaren verantwoordelijk voor het internationale wedstrijdsecretariaat mennen in Kronenberg en was tot voor kort eigenaresse en eindredactrice van Hoefnet.  Meike meldt hierover: “Het WK tweespannen in Kronenberg en Hoefnet vormen een goede combinatie. Collega’s van Hoefnet zijn woonachtig in Limburg, en veel toonaangevende evenementen die verbonden zijn met de mensport worden gehouden in Kronenberg. We versterken en stimuleren elkaar. Door ons als mediapartner aan het WK Limburg 2021 te verbinden kunnen we Hoefnet bezoekers voorzien van de allerlaatste nieuwtjes en voor het WK is het belangrijk om een mediapartner te hebben die meedenkt. Door met elkaar in verbinding te blijven en nauw samen te werken kunnen we dit WK tot een groot succes maken.”

Hoefnet wordt gerund door mensportfanaten die met een groot hart voor schrijven hebben. Omdat ieder teamlid vanuit zijn of haar eigen specifieke invalshoek op de hoogte blijft binnen de mensport, is de actualiteit op Hoefnet hoog. Meike Paridaans geeft hierover aan: “De mensport is een kleine tak binnen de paardensport, waardoor er een gevoel van samenhorigheid heerst en objectiviteit een belangrijke rol speelt. Door te blijven samenwerken met mensen die actief zijn in de paardensport in het algemeen en specifiek in de mensport zelf, kunnen we de paardensport blijven doorontwikkelen. Het gaat goed met Hoefnet en we zijn volop in ontwikkeling. Ons doel is om de associatie ‘mensport = Hoefnet’ te versterken en we werken er steeds aan om dit nog beter en efficiënter te kunnen realiseren.”

www.hoefnet.nl

Terug naar nieuws
Partner Up: Mediapartner Hoefnet

© World Horse Driving 2022
Created by