8 tot en met

12 september 2021

Meet the team: Jan Janssen

MEET THE TEAM! 
 
De komende maanden stellen wij een aantal mensen voor die nauw betrokken zijn bij de organisatie van Limburg 2021. De voorbereidingen voor dit WK tweespannen zijn inmiddels in volle gang. Deze keer komt ons bestuurslid Jan Janssen aan bod.   
 
Beste Jan, kun je iets over jezelf vertellen?
Mijn naam is Jan Janssen, ik ben geboren in 1964 en getogen in het Noord Limburgse Meerlo. Ruim 30 jaar woonachtig in Swolgen aan de Boabelweg waar we vanuit onze hobby, de paardensport, onze eigen "Stal Joabel" hebben ontwikkeld samen met echtgenote Leontine. Ik heb 3 kinderen in de leeftijd van 16-19 jaar waarvan de 2 oudsten, Brent en Margje, ook met het paardenvirus besmet zijn geraakt. Brent werd als zestienjarige Nederlands Kampioen enkelspan pony en Margje is succesvol in de dressuur bij de junioren. Ruwen houdt het bij voetbal!
 
Wat is jouw rol binnen Limburg 2021? 
Binnen Limburg 2021 mag ik bestuurslid van de organiserende stichting zijn. Daarin heb ik de communicatie en sponsoring als mijn aandachtsvelden. Ik ben bij Limburg 2021 terecht gekomen, omdat ik een passie heb voor het organiseren van events en vanuit mijn ervaringen bij het Ruiterfestijn Meerlo en Jumping Indoor Maastricht was de stap naar het mennen, waarin mijn zoon actief is, wel een logische. Ik heb ervaren hoe geweldig dynamisch, spectaculair en veelzijdig deze tak van de paardensport is dus dat wil ik graag aan anderen overbrengen.

Waar kijk jij in het kader van Limburg 2021 het meeste naar uit?
Het verbinden van de regio, zowel de ondernemers als het publiek, met de internationale paardensport. Een sector die zich geweldig in Limburg ontwikkeld en best eens in de spotlights mag staan. En na het Corona tijdperk zien we er vooral naar uit om gezamenlijk weer eens een biertje te pakken.
Terug naar nieuws
Meet the team: Jan Janssen

© World Horse Driving 2022
Created by