8 tot en met

12 september 2021

Partner Up: Bundeling

In de serie Partner Up komen de diverse partners van het WK tweespannen Limburg 2021 aan het woord. We trappen de serie af met onze partner Bundeling. Bundeling ondersteunt de organisatie van Limburg 2021 met hun communicatieplatform waarmee we binnen het team eenvoudig kunnen communiceren. We spreken met Bart Jenniskens, marketingmanager bij Bundeling.

Bundeling is ontstaan uit de fusering van twee bedrijven afkomstig uit Uden en Venray die hetzelfde idee hadden, namelijk een community app ontwikkelen voor bedrijven, organisaties en verenigingen om hen te helpen slimmer te communiceren. Bart Jenniskens vertelt hierover: “De vraag voor een community app kwam oorspronkelijk uit de voetbalwereld. Door het gebruik van de Bundeling app voelen sponsoren zich verbonden met zowel de club als de overige sponsoren.” In plaats van met elkaar te concurreren werden de krachten gebundeld en dit leidde tot de oprichting van Bundeling. Op dit moment heeft het bedrijf vestigingen in Venray, Uden en Düsseldorf en is het portfolio flink uitgebreid met een variatie aan bedrijfsbranches.

De organisatie van Limburg 2021 benaderde Bundeling met de vraag een platform op te zetten om zo het gemeenschapsgevoel en de communicatie te vereenvoudigen en te stimuleren. Van het een kwam het ander en zo werd ook Bundeling trotse partner van Limburg 2021. Bundeling voelt zich op deze manier ook zeer verbonden met de regio: “Venray ligt natuurlijk in Limburg, een groot gedeelte van onze werknemers is woonachtig in Limburg en wij zijn trots op deze regio. Het is fantastisch dat een evenement zoals het WK tweespannen zo dicht in de buurt wordt georganiseerd. Het was duidelijk dat we ons hieraan wilden verbinden en we wilden door middel van Bundeling een goede bijdrage leveren,” aldus Jenniskens.

De toekomst van Bundeling ziet er rooskleurig uit. Diverse bedrijven en organisaties in zowel binnen- als buitenland hebben voor dit geweldige platform gekozen om hun organisaties te helpen slimmer te communiceren: “Bundeling beschouwen wij als een betrouwbaar en intelligent platform. Wij willen transformerend werken en communicatie veranderen voor bedrijven. Voor zowel de toekomst als nu willen wij organisaties blijven faciliteren door middel van slimmer communiceren en het blijven doorontwikkelen van Bundeling,” besluit een enthousiaste Bart Jenniskens.

Terug naar nieuws
Partner Up: Bundeling

© World Horse Driving 2022
Created by