8 tot en met

12 september 2021

SMAAK! en WK vierspannen Limburg 2020 slaan handen ineen

Het zeer populaire evenement SMAAK! is een typisch Limburg evenement waarbij boeren, horeca en consumenten met elkaar in verbinding worden gebracht en waarbij de complete regio Limburg is betrokken. SMAAK! en het WK vierspannen Limburg 2020 slaan de handen ineen en brengen deze twee prachtige Limburgse evenementen samen tijdens het WK vierspannen Limburg 2020 in Kronenberg van 2 tot en met 6 september.

Met Equestrian Centre de Peelbergen als indrukwekkende locatie en een echt wereldkampioenschap, loopt naast lekker en gezond eten ook sport als rode draad door het evenement. Om naast ondernemers uit de regio Venray en Horst de doelgroep nog breder te trekken, zijn ook de stichting Limburg Paardensport en Limburg Cycling betrokken bij het evenement. Deze samenwerking zal zeker gave shows opleveren!

De nieuwe werkgroep gaat met koks, restaurants en boeren uit de regio Venray én Gemeente Horst aan de Maas het gesprek aan om tijdens deze nieuwste editie, met net zoveel smaak en passie, ondernemers uit de regio een spectaculaire en smaakvolle avond te bieden.

Save the date: vrijdag 4 september 2020: SMAAK! tijdens Limburg 2020.

Bron:Facebookpagina Smaak 

Terug naar nieuws
SMAAK! en WK vierspannen Limburg 2020 slaan handen ineen

© World Horse Driving 2022
Created by