8 tot en met

12 september 2021

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ticketprijzen voor Limburg 2021?
Klik hier voor een overzicht van alle prijzen. Het terrein is gratis toegankelijk op donderdag, vrijdag en zondag hiervoor kan je gratis tickets bestellen op de website. Voor de marathondag zaterdag 11 september en tribune plaatsen bij de hoofdarena op donderdag, vrijdag en zondag wordt toegangsprijzen gevraagd.


Wat zijn de coronamaatregelen die getroffen worden voor Limburg 2021?
Na de bekendmaking van de overheid op 13 augustus dat Limburg 2021 mag plaatsvinden met een bezetting van 67%, heeft de organisatie van het evenement besloten het evenement, ook met deze beperkte bezetting, in afgeslankte vorm, door te laten gaan.  

Om het evenement veilig te kunnen organiseren maken we voor de toegang gebruik van de CoronaCheck-app. Lees ruim vóór je bezoek aan Limburg 2021 de informatie op deze pagina aandachtig door! 


Hoe werkt het testen voor toegang? 
Om het evenement veilig te kunnen organiseren maken we voor de toegang gebruik van de CoronaCheck-app. De Ben je nog niet volledig gevaccineerd (14 dagen na je tweede prik, of 4 weken na je Janssen-prik, of heb je geen herstelbewijs in de CoronaCheck-app) dan is het belangrijk dat je zo snel mogelijk je testafspraak maakt. Lees meer over het inplannen van je testen voor toegang afspraak op www.testenvoortoegang.org.


Moet mijn kind zich ook laten testen voor toegang? 
Kinderen onder de 13 jaar hoeven niet getest te worden. Het is aan te raden om een ID mee te nemen van jouw kind, zodat we de leeftijd kunnen checken. Boven de 13 jaar geldt het testen voor toegang en moet een corona toegangsbewijs kunnen worden getoond.


Welk betaalmiddel wordt er gebruikt op Limburg 2021?
Cash & Pin 

Kan ik tijdens Limburg 2021 overnachten?
Het is niet mogelijk om te overnachten op het terrein van Limburg 2021. De fancamping is helaas komen te vervallen i.v.m. COVID-19. In de omgeving zijn diverse mogelijkheden om te verblijven. Bekijk hier de mogelijkheden.


Is er livestreaming aanwezig? 
Tijdens Limburg 2021 is er geen live-streaming. De resultaten kun live gevolgd worden op www.limburg2021.com en www.hoefnet.nl

© World Horse Driving 2022
Created by